ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ БОЈНИК

Позива сва заинтересована лица на представљање потенцијала за развој руралног туризма у оквиру пројекта: „Подршке младима и осетљивим групама у руралним срединама“

Предавачи су др. Бранко Красојевић и Слободан Живановић, експерти ГИЗ-а и консултантских кућа које учествују у реализацији пројекта.

Састанак ће бити одржан у петак, 09.02.2024., од 12 часова у Сали Установе Дом културе „Бојник“ Бојник, ул.Трг Слободе 22, Бојник.

Тема предавања биће везана за помоћ и подршку у области руралног, сеоског и агро туризма и сродних послова  у области смештаја и угоститељства, израде сувенира, организовања манифестација, унапређења туристичке понуде итд.

О предавачима:

Бранко Красојевић, директор Агенције, је Доц. др менаџмента и бизниса. Лиценцирани је консултант државне Агенције за регионални развој Србије и консултант УНДП Србија (Програм Уједињених нација за развој).

Са тимом искусних стручњака различитих профила, припрема: програме развоја туризма, студије изводљивости, бизнис и акционе планове, решава проблеме, преноси искуства и знања и пословно повезује у Б2Б и Б2Ц области. Са вишедеценијском праксом у вођењу домаћих и страних туристичких група и ВИП појединаца, минулим радом у туристичкој привреди (првенствено туристичким агенцијама), државној управи (Министарствима туризма и Канцеларији за Косово и Метохију), науци и образовању (Високој туристичкој школи струковних студија и Високој пословној школи модерног бизниса у Београду и Универзитету Едуцонс – Факултету за туризам и спорт – ТИМС у Новом Саду), а посебно у неформалном образовању (радионице, коучинг, тренинзи, обуке, инструктаже…) стекао је необично велико и ретко пословно искуство и потпуно се посветио бизнису у туризму.

Слободан Живановић је стручњак за ИПАРД и програмирање руралног развоја са више од 18 година професионалног искуства које укључује 10 година искуства у вези са политикама и процедурама за рурални развој и претприступне политике ЕУ, процесом реформе пољопривредне политике, као и планирањем руралног развоја и спровођењем политике ИПАРД.

Погледајте сличне вести